Dingen met een staartje

Privacybeleid

1 december 2018

Ik ben me er van bewust dat je door het bezoeken van deze site  vertrouwen in me stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid je privacy te beschermen. Op deze pagina kan je lezen welke gegevens er verzameld worden als je deze site bezoekt en waarom.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tessa Wisseborn Illustraties. Je dient je ervan bewust te zijn dat Tessa Wisseborn Illustraties niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Bestellen

Wanneer je bij de shop Dingenmeteenstaartje of via een mailtje een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je persoonsgegevens dan aan de bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, eventueel telefoonnummer en factuuradres. Op basis van je toestemming. Ik bewaar deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden

Met de volgende bedrijven werk ik samen. Zij kunnen de hierboven genoemde persoonsgegevens van jou ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:
– Mijn betalingsprovider Klarna
– Mijn postbedrijf PostNL, DHL 
– Mijn hostingpartij Sohosted, en als je doorklikt naar de shop, hostingpartij Mijnwebwinkel
– Mijn accountant Force Finance

De site tessawisseborn.nl en de webwinkel Dingenmeteenstaartje gebruiken geen nieuwsbrief, reclame via de mail of Google Analytics. Wel worden er functionele cookies verzameld die nodig zijn om de site goed te laten werken.

Het platform waar de shop op staat, Mijnwebwinkel.nl kan dat wel doen. Je kan me niet verantwoordelijk houden voor wat zij van je gegevens verzamelen, voor informatie daarover kan je bij hun terecht.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is van groot belang. Ik zorg ervoor dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn door de beveiliging up to date te houden.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Als de webwinkel verandert wordt deze privacyverklaring ook aangepast. Ik doe m’n best om veranderingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
– uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
– inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
– het laten corrigeren van fouten
– het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
– intrekken van toestemming
– bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Dingenmeteenstaartje * Tessa Wisseborn Illustraties 
Woutertje Pietersestraat 52 
1507PL Zaandam
info@tessawisseborn.nl

© 2019 Dingen met een staartje

Theme by Anders Norén